Rólunk

Elismert digit√°lis √ľgyn√∂ks√©g vagyunk, amely weboldalak tervez√©s√©re √©s fejleszt√©s√©re szakosodott Dunaszerdahelyen, Szlov√°ki√°ban. Szak√©rtŇĎi vagyunk a webdiz√°jnnak, webfejleszt√©snek, e-kereskedelemnek √©s az online marketingnek.


Kreat√≠van, strat√©giailag √©s √ľzletileg gondolkodunk. KezdŇĎ v√°llalkoz√°sokt√≥l a piacvezetŇĎ v√°llalatokig mindig az a c√©lunk, hogy √°tl√©pj√ľk a hat√°rokat - egy√ľttmŇĪk√∂dni √Ėnnel, hogy √°lmai v√°ljanak val√≥ra c√©ge sikeress√©g√©ben, √©s hogy kiemelkedŇĎ versenyelŇĎnyt szerezhessen a konkurenci√°val szemben. Emelje m√°rk√°j√°t √ļj, izgalmas szintre!

0 éve a piacon
0 elkészített projekt
0 css design awards
0 felvett munkat√°rs
0 el√©gedett √ľgyf√©l
0 marketing cég

Víziónk

K√∂sz√∂nhetŇĎen sok √©ves tapasztalatunknak a digit√°lis m√©di√°k ter√©n, m√©g mindig k√©pesek vagyunk hat√°rokat feszegetni a weboldalak, e-kereskedelmi projektek, online marketing, alkalmaz√°sok √©s belsŇĎ rendszerek ter√©n.


Csapatunk soksz√≠nŇĪs√©ge lehetŇĎv√© teszi sz√°munkra, hogy minden projektet multidiszciplin√°ris megk√∂zel√≠t√©ssel kezelj√ľnk. Hisz√ľnk a Gestalt megk√∂zel√≠t√©sben, miszerint "Az eg√©sz t√∂bb, mint az alkatr√©szeinek √∂sszege." - √©s ez√©rt vagyunk az √Ėn sz√°m√°ra a legjobb v√°laszt√°s!

Mi a k√∂vetkezŇĎ l√©p√©s?

Van egy kih√≠v√°st jelentŇĎ projektje?

Tal√°lkozzunk egy finom k√°v√© mellett, √©s seg√≠t√ľnk.

Kapcsolat Link icon