Webdesign - UX/UI

Arrow back icon vissza

A weboldal funkcionalit√°sa mellett nagyon fontos a¬†webdiz√°jn is, azaz a weboldal megjelen√≠t√©se. C√©g√ľnk elsŇĎdleges filoz√≥fi√°ja az volt, hogy soha ne haszn√°ljunk sablonokat, √©s egyedi, √©rdekes diz√°jnt k√≠n√°ljunk √ľgyfeleinknek. Webdiz√°jner√ľnk minden √©vben t√ļlsz√°rnyalja √∂nmag√°t, prec√≠z, √≠gy folyamatosan fejleszti k√©pess√©geit, k√∂veti a legfrissebb trendeket, √©s nagy √©rz√©ke van a sz√©ps√©ghez. Ennek tan√ļbizonys√°ga a sok d√≠jnyertes weboldal is, amelyeket az elm√ļlt √©vek sor√°n k√©sz√≠tett√ľnk el. :)

Az egyedi diz√°jn t√ľkr√∂zi v√°llalat√°nak saj√°t identit√°s√°t √©s egyedis√©g√©t. Mivel a mobilkorban √©l√ľnk, a mobil verzi√≥k tervez√©s√©re ugyanolyan hangs√ļlyt fektet√ľnk, mint az asztali verzi√≥kra. M√©g a vizu√°lis tervez√©s elŇĎtt megtartjuk a¬†megbesz√©l√©st, √©s k√ľl√∂n√∂s figyelmet ford√≠tunk az UX √©s UI minŇĎs√©g√©re egyar√°nt.

B65 D45 B0 4 AA7 4 D73 BBA8 C409 FA56 B956

Grafikerik

Erik Bogn√°r
‚ÄúGood design makes life better.‚ÄĚ

Erik Bogn√°r m√°r t√∂bb mint 15 √©ve foglalkozik webdiz√°jnnal √©s diz√°jnokkal. Egyedi st√≠lusa van, amelyet munk√°iban kiv√©tel n√©lk√ľl kamatoztat. Folyamatosan k√©pezi mag√°t, √©s k√∂veti a legfrissebb trendeket, amelyeket azt√°n be√©p√≠t a munk√°iba. A tervez√©si folyamat sor√°n szabad kezet kap, ami lehetŇĎv√© teszi sz√°m√°ra, hogy olyan diz√°jnokat hozzon l√©tre, amelyek nemcsak egyediek, hanem modernek is. Ezek a munk√°k vil√°gszerte elismert d√≠jakkal lettek jutalmazva. Erik m√°r t√∂bb mint 8 √©ve a Cstudios csapat√°nak a tagja.

UX decor U UX decor I UX decor X

Munk√°ink

Laminam mainpage 1x
EU Interier mainpage 1x
Realtherm HU mainpage
DRX mainpage
Secum CZ mainpage
Agroservis mainpage 1x
Stegu mainpage v2 2022 09 01 081619 iwem
CM mainpage
CM mainpage
Triton mainpage HD
Utaliana mainpage
Mobility onepage
Unionstav mainpage
Upland mainpage
Wellworks mainpage
BA mainpage 1x
Amcorth mainpage2
Coviani mainpage
Cstudios services design 1x
Gabdi mainpage HD
Gopall mainpage
121 SPIRIT mainpage HD
VMK LF mainpage HD
DP mainpage HD
Chlebicek mainpage HD
Alicante mainpage 3
Arifex webdesign
EU Interier mainpage 1x
Arrow prev
Arrow next
Mi a k√∂vetkezŇĎ l√©p√©s?

Van egy kih√≠v√°st jelentŇĎ projektje?


Kapcsolat Link icon